HONDA E – TO NI PROTOTIP – TO JE SERIJSKA PRIHODNOST


Povsem nova, povsem električna Honda e je uresničitev naših sanj. Je edinstvena kombinacija dinamičnih zmogljivosti, brezčasnega dizajna in vrhunske tehnologije.

Avto prihodnosti smo zasnovali tako, da smo se zazrli v preteklost. Honda e, katere oblikovanje je navdahnjeno s prvo generacijo Honde Civic, ima retro-moderen izgled s preprostimi, čistimi linijami.
Popolno obliko smo ustvarili s ponovnim razmislekom o vseh zunanjih elementih. Rezultat so inovacije kot so kamere, ki zamenjujejo vzvratna ogledala, in kljuke, ki se pogreznejo v vrata. Ti pametni rešitvi, skupaj z gladkimi linijami, skrbijo tudi za bolj aerodinamično zunanjost nove Honde e.
Kombinacija elegantnega in modernega dizajna skupaj z napredno tehnologijo je tisto, kar Hondo e resnično razlikuje od množice.

Honda e na zunaj izgleda odlično, vendar je navor, ki ga dobi od znotraj, prav tako impresiven. Brez zamika zaradi prestavljanja, samo pritisnite stopalko in začutili boste vznemirljiv in takojšen odziv.
Voznik izbira med dvema načinoma vožnje. Normal, za mirno vožnjo po mestu in Sport, za večjo odzivnost, ki hkrati tudi prilagodi vzmetenje za boljšo vodljivost. Za dinamično vozno izkušnjo skrbi tudi 113 kW zmogljiv elektromotor, ki poganja zadnji par koles, in nizko težišče s popolno 50:50 porazdelitvijo teže.
Nova Honda e zagotavlja užitek v vožnji tudi v novi dobi mobilnosti!

Mestne ulice so prometne in glasne. Notranjost Honde e je pravo nasprotje.
Ko vstopite v prostorno notranjost nove Honde e takoj začnete uživati v miru in sproščenosti. Ustvarili smo udobno in svetlo notranjost, opremljeno s kakovostnimi materiali in modernim dizajnom. Tudi sredinske konzole ni, zato se spredaj počuti še širše, zadnja sedežna klop pa nudi potnikom odlično odmerjen prostor za noge in je eden najbolj prostornih avtomobilov v kategoriji majhnih avtomobilov.
Honda e se brezhibno poveže z voznikom s pomočjo napredne, inteligentne tehnologije. Digitalni merilniki, dva široka info-zabavna zaslona in stranska zaslona, ki prikazujeta sliko stranskih kamer, skrbijo za popolno povezljivost in preglednost.

Polnilno mesto Honde e je integrirano v pokrov motorja in je povsem enostavno dostopno. Modra LED osvetlitev, ki jasno razsvetli polnili predel tudi ponoči, prikazuje stanje polnjenja.
Naša visoko zmogljiva litij-ionska baterija z močjo 35,5 kWh omogoča več načinov polnjenja. Na hitrih javnih polnilnicah lahko 80% baterije napolnite že v 30 minutah, medtem ko se na domači polnilnici baterija povsem napolni v 4 – 5 urah, odvisno od zmogljivosti napeljave.
Za novo Honde e smo pripravili tudi novo Honda polnilnico, ki se oblikovno in zmogljivostno popolnoma prilega Hondi e. Omogoča hitro in zanesljivo polnjenje, vključno s funkcijo samodejnega obnovitve, če pride do prekinitve napajanja. Deluje tudi z identifikacijskim sistemom, tako da se lahko sami odločite, kdo ga lahko uporablja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.