POSLANSTVO

Naša osnovna naloga je izboljšati kvaliteto življenja naših strank na področju mobilnosti. Zastopamo svetovno priznane blagovne znamke motornih vozil, ki s tehnološko dovršenostjo in z bogato paleto izdelkov, našim strankam odpirajo nove poti in jim omogočajo hitro ter učinkovito doseganje lastnih ciljev. Pri tem, z različnimi in vedno odličnimi storitvami, ki temeljijo na strokovnem znanju in odgovornosti, skrbimo, da v celoti izpolnimo pričakovanja naših strank.

VIZIJA

Naša vizija je zagotoviti in utrditi položaj enega vodilnih podjetij za prodajo in servisiranje  motornih vozil svetovno priznanih znamk v naši regiji in doseči najvišjo možno stopnjo prepoznavnosti pri naših strankah. Zaupanje strank bomo gradili z visoko kakovostjo storitev in z inovativnimi rešitvami ter osebnim pristopom, ki nam bo omogočil preseči pričakovanja naših strank. Želimo, da so naše stranke vedno »izjemno zadovoljne«.

VREDNOTE

ODLIČNOST in UČINKOVITOST: zadovoljni smo le z najboljšim pri vsem kar počnemo. To je gibalo naših neprestanih izboljšav in stalnega razvoja. Svoje naloge opravimo kar se da učinkovito in v najkrajšem možnem času.

HITROST in FLEKSIBILNOST: znanje, delavnost, inovativnost in iznajdljivost nam omogočajo, da smo hitri in prilagodljivi. Z zmožnostjo spreminjanja svojih odzivov glede na nove okoliščine, odkrivamo nove potrebe in s prilagodljivimi rešitvami premagujemo vse ovire.

INTEGRITETA: z našimi strankami, partnerji in zaposlenimi imamo odprt, pošten in iskren odnos, pri tem upoštevamo visoke etične in moralne vrednote. Smo vljudni in prijazni ter spoštujemo osebno dostojanstvo sogovornika.

PARTNERSTVO in ZAUPANJE: z dobrimi medsebojnimi odnosi in osebnim pristopom gradimo naše temelje za poslovno uspešnost. Upoštevamo mnenja drugih in različne poglede sogovornikov ter sodelujemo pri iskanju najboljših možnih rešitev. Spoštujemo dogovore in izpolnimo dane obveze z namenom, da ustvarimo iskreno in dolgoročno partnerstvo.

USTVARJALNOST: razvijamo spodbudno delovno okolje, ki sprošča ustvarjalnost in omogoča osebnostni in profesionalni razvoj zaposlenih. Skupaj vedno znova iščemo nove poti za izboljšanje zadovoljstva zaposlenih in naših strank.